sreda, 4. november 2015

Dve svečki za Hiško iz papirja!

Čas beži hitro, hitro ... Moj blogec bo pihal že dve svečki v tem mesecu :) V svojem drugem letu ni bil tako priden z objavami kot v prvem, še manj priden je bil s komentarji na vaših blogih - tako je to, ko pride življenje vmes ... Neobjavljenih imam še precej voščilnic, za današnjo objavo sem med njimi izbrala tole preprosto, a z ravno pravim sporočilom za to priložnost ♥

Happiness ... is having a friend like you

Sreča je ustvarjati, sreča je deliti svoje izdelke na blogu, sreča je imeti zveste spremljevalke, ki pridete na obisk. Sreča je nekatere srečati in (s)poznati tudi v živo! Hvaležna sem za vse, kar se mi je lepega zgodilo, odkar sem postavila Hiško iz papirja ♥

Tale bonbonček sem pripravila že spomladi, z namenom, da ga podelim v mesecu maju, ko obe z mojo Nino praznujeva rojstni dan. A žal so se pri nas doma dogajale stvari, zaradi katerih je ostal pospravljen in je počakal na oktober. Ker so maj in tudi poletni meseci namenjeni porokam, so v bonbončku zbrani pripomočki za ustvarjanje poročnih voščilnic, seveda pa se jih da brez težav uporabiti tudi za druge priložnosti :)


Če te bombonček mika, se pofočkaj spodaj s komentarjem.
Kot vedno, bo tudi tokrat žrebala moja Nina.
Rojstni dan moje hiške je sicer 17. oktobra, a bom počakala do konca meseca.  
Žrebanje bo torej v soboto, 31. oktobra.

Če želiš, lahko spodnjo slikico dodaš na svoj blog,
vesela pa bom tudi novih spremljevalcev :)


En velik HVALA vsem!

Naj za konec omenim še to, da je danes svetovni dan izdelovanja voščilnic 
- čestitke vsem nam! :)

Maja


Izzivi/Challenges:
Simon Says Stamp Wednesday Challenge (Anything goes)


--------------------------------------------------------------------------------------------

4. november 2015
Drage moje, med počitnicami  sem zbolela in zato sem žrebanje prestavila za nekaj dni. Da se vam oddolžim za čakanje, sem na hitro sestavila še en manjši bonbonček:

 
Danes zjutraj je Nina že pred odhodom v vrtec opravila pomembno nalogo 
in izžrebala dve dobitnici. 

 

Prvi bonbonček dobi:


Drugega, dodatnega, pa dobi:


Sonja in Klara, čestitam! :) 
Vajina naslova že imam, še paketka pripravim in vama jih pošljem. 
Vsem še enkrat iz srca hvala za sodelovanje, super ste! :)

Maja in mala pomočnica Nina

48 komentarjev:

  1. Čestitke ob drugi svečki. Z veseljem spremljam, kaj se dogaja v tvoji hiški. Res je SREČA, ko "spoznaš" toliko prijetnih ljudi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskrene čestitke ob drugi obletnici. Zelo rada zavijem v tvojo hiško in občudujem tvoje stvaritve :) Bombonček je zelo sladek.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za obletnico.
    ŠE veliko objav ti želim in prijetnega druženja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prisrčne čestitke. V tvojo hiško pridem zelo rada na obisk. Še veliko prijetnega ustvarjanja ti želim in veliko prijateljev v svetu bloganja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh, kako čas beži... že skoraj dve leti občudujem(o) tvoje fantastične ideje in še boljše izvedbe vočilnic za vse priložnosti :). Žal je življenje nepredvidljivo in gre svojo pot, pa če nam je všeč ali ne - boš že nadoknadila objave, ko bo prišel pravi čas. Z veseljem se postavim v vrsto za tako sladko dobroto in vest o njej delim tudi pri meni. Voščilnica pa res paše k tematiki, včasih ko je teško, nas komentarji blogerk spravijo pokonci - ne glede na to ali osebno poznaš človek ali pa samo preko nejgovih del, to so vseeno prijatelji :).

    OdgovoriIzbriši
  6. O, lepo, jaz sem imela danes celo proizvodnjo novoletnih voščilnic, ki so že na 3/4 končane :)
    Super blog in krasne voščilnice, z veseljem pokukam sem, ko je kaj novega. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Maja. Iskrene čestitke za drugo obletnico bloga. Vedno znova se vračam na tvoj blog, ker mi da navdiha za ustvarjanje in pozitivne energije, ki jo čutim na tvojem blogu. Kljub temu, da se še nisva srečali mi deluješ zelo topla oseba. Želim ti čim več svečk na tortici tvojega bloga. Pozdravček. D

    OdgovoriIzbriši
  8. Maja, čestitke za drugi rojstni dan. Vedno mi je prijetno in lepo, ko pridem na obisk in občudujem tvoj stil na krasnih voščilnicah. Želim ti, da bi bilo za naprej življenje bolj prizanesljivo in prijazno.
    Tvoj bonbonček pa je tako mamljiv, da se mu seveda ne morem upreti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Maja:), vse čestitke za tvoj 2. roj. dan:) Vesela sem, da je tvoja hiška iz papirja tako prijazna, lepa in topla in da v njej prebiva tako srčen človek kot si ti. S svojimi izdelki nam pokažeš toliko lepega in posebnega, da je resnično lepo priti k tebi na obisk. Z veseljem se pofočkam in ti seveda želim, da se svečk nabere še veeeeliko.
    LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za drugo svečko. Po tvoji hiški vedno z veseljem brkljam, čeprav to ni vljudno, kajne? :):) Tvoje voščilnice so nekaj posebnega in tudi tale je prekrasna. Bonbonček je tako mamljiv, da se seveda lepim v vrsto.

    OdgovoriIzbriši
  11. Maja, čestitke za upihnjeno drugo svečko v tvoji Hiški.:-) Pri tebi je vedno lepo. Občudujem tvoje čudovite, dovršene izdelke, narejene z veliko mero okusa. Vidim, da vanje vlagaš veliko ljubezni.
    Pridno se postavljam v vrsto za mamljiv in slasten bonbonček. :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Vse najboljše... Res, čas neusmiljeno hiti in lepo je, če si ga znamo polepšati z ustvarjalnostjo. Tebi to krasno uspeva. Rada se ustavim v tvoji papirnati hiški, polni krasnih izdelkov. Žal mi je samo, da ne uspem vseh komentirat. No, želim ti še veliko ustvarjalnih uric...bonbonček pa je zelo mamljiv. Lepo bodi. : )

    OdgovoriIzbriši
  13. Iskrene čestitke ob 2. rojstnem dnevu tvoje Hiške iz papirja, kamor zelo rada pokukam, saj so mi tvoje voščilnice in tvoj stil zelo všeč. Vedno so nekaj posebnega, všečne in tople, tako tvoje. Še naprej ti želim veliko ustvarjalnih idej in objav. Seveda se postavim v vrsto tudi za bonbonček. Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Pozdravljena Maja,
    Prvič sem zašla v tvoj kotiček in sem navdušena nad tvojimi izddelki. Se bom z veseljem še vrnila.

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitke za drugo upihnjeno svečko, čeprav se mi zdi, da si že dalj časa med nami. Imaš čudovit in prepoznaven slog in vedno znova presenetiš s kakšno dobro idejo.
    Naj ti bo papirčkanje vedno v veselje in naj nas tvoja Hiška iz papirja še dolgo razveseljuje z objavami.
    Vse dobro, moi

    OdgovoriIzbriši
  16. Z veseljem se podpišem pod vse to. Čestitke za drugi rojstni dan. Čeprav sem te odkrila pred kakšnim slabim mesecem, mi je žal, da se to ni zgodilo že prej...kakorkoli že, z veseljem te spremljam, vsake toliko časa kakšno "babjo" rečemo, izdelke imaš čudovite,...še veliko naj jih bo .čao

    OdgovoriIzbriši
  17. čestitke ob rojstnem dnevu :) z veseljem spremljam blog in čudovite izdelke.

    OdgovoriIzbriši
  18. Vse najboljše za drugo svečko in naj ti ustvarjanje še naprej prinaša veliko veselja. Jaz pa zelo rada zavijem k tebi na obisk :)

    OdgovoriIzbriši
  19. se pridružujem čestitkam, toplo je v tej tvoji hiški, res imaš en tak zelo krasen stil. veliko ustvarjalnosti še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  20. Iskrene čestitke :) Lepo te je brati, čeprav samo vsake toliko časa. Bo že prišel čas, ko bo blog malo bolj aktiven ;) Hvala za bonbonček, ki ga deliš z nami ;)

    OdgovoriIzbriši
  21. Very pretty CAS card. Love all the spatter on the card. Thanks for playing along Simon Says Stamp Anything Goes Wednesday CHallenge :)
    Gayatri

    OdgovoriIzbriši
  22. Seveda se tudi sama pridružujem čestitkam ob rojstnem dnevu tvoje čudovite hiške iz papirja. Lepo te je spremljati. Včasih pač pride tako, to vem tudi iz svojih izkušenj, pa nič hudega, blog malo počije, pa počaka, ko smo spet bolj aktivne. Želim ti še veliko ustvarjalne energije. Hvala za voščilnico, skrbno si jo izbrala, je prav pobožala. Bonbonček je enkraten in me je vspodbudil, da v kratkem naredim eno poročno objavo.

    OdgovoriIzbriši
  23. Iskrene čestitke. Rada pogledam v tvojo hiško, toliko domačnosti je v njej. Vem koliko ti ustvarjanje pomeni, zato ti želim še veliko ustvarjalnih idej.
    Lp Meta

    OdgovoriIzbriši
  24. Draga Maja, iskrene čestitke ob drugi svečki. Spremljam te že dalj časa in vedno znova je pravi balzam za oči in dušo pokukati v tvojo Hiško iz papirja. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej in vse lepo tudi sicer.
    Z veseljem se postavim v vrsto za tvoj prekrasni bonbonček, ki ga deliš z nami. Hvala!
    Lp, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  25. Draga Maja, tako rada imam tvoj blogec, tvoj stil ustvarjanja, energijo, ki jo oddajaš preko teh intervalov...Vem, da včasih ni volje za pisanje ampak je še toliko bolj fino, ko se spet oglasiš :)) Veliko veselja ti želim pri ustvarjanju in še na mnoga leta bloganja!

    OdgovoriIzbriši
  26. Kaj naj rečem z veseljem se postavim v vrsto za bombonček. Tebi pa želim še naprej polno glavo izvirnih idej za ustvarjanje.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  27. Draga Maja, tudi jaz z veseljem pokukam k tebi, v užitek mi je pogladati tvoje kreacije, ki so dovršene in preprosto zelo lepe. Hvala za možnost krasnega bombončka in čestitke za drugo svečko!

    OdgovoriIzbriši
  28. Čudovit bonbonček! Želim ti veliko lepih ustvarjalnih trenutnov še naprej in da bi bil tvoj blog poln obiskovalcev! :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Iskrene čestitke ob drugi obletnici. Zelo rada prihajam v tvojo Hiško in občudujem tvoje lepoustvarjanje :-)) Še veliko lepe kilometrine ti želim, Pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  30. Čestitke ob 2. rojstnem dnevu tvojega bloga. Vedno je veselje pogledati tvoje izdelke, saj so prav vsi izredno lepi. Želim ti še veliko užitkov ob ustvarjanju in naj ti ustvarjalnega navdiha nikoli ne zmanjka!

    OdgovoriIzbriši
  31. Čestitke ob tvojem 2. rojstnem dnevu - na blogu. :) Želim ti še veliko ustvarjalnih dni, ogromno dobrih idej in objav. Rada se ustavljam na tvojem blogu in pokukam za novimi izdelki. Lepi so. Sama sem še začetnica, zato bloga še nimam, upam pa, da bom v prihodnje imela tudi to priložnost in se pridružila vsem vam - krasnim ustvarjalkam. Drugače pa - bombonček je mamljiv.
    Lep dan. Mateja

    OdgovoriIzbriši
  32. Čestitke za drugo svečko :) želim ti še veliko novih idej s katerimi nas boš razveseljevala tukaj na blogu. Bombonček me zeloo mika, zato bi se ga srčno razveselila :) Lp Lea

    OdgovoriIzbriši
  33. Čestitke za drugo svečko! Naj jih bo vsaj še toliko, da torta ne bo zdržala njihove teže :)...Želim ti ogromno navdiha, ustvarjalne energije in še več noro dobrih idej! Lep ustvarjalni pozdravček od Janije...

    OdgovoriIzbriši
  34. Čestitke ob drugi obletnici! Želim ti še veliko ustvarjalnega navdiha. Tvoji izdelki so prav balzam za dušo!

    OdgovoriIzbriši
  35. čestitke...večkrat pogledam na tvojo stran in me vedno inspiriraš....

    OdgovoriIzbriši
  36. Ooooo medve pa obe praznujeva oktobra,
    čestitke leto dni mlajša bloggerka
    veliko dobrega ustvarjanja, sprostitve in zabave-pa pokukaj na moj blog tam je tudi bonbonček.
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  37. ooo čestitke za obletnico! bombonček pa zgleda krasno, zato se kar postavljam v vrsto ;) LP

    OdgovoriIzbriši
  38. Maja, vse najboljše in iskrene čestitke za drugo svečko tvoje hiške! :)
    Rada pridem na obisk v tvojo hiško iz papirja, kjer je toliko domačnosti in topline.
    Res mi je lepo tukaj. In z veseljem se vedno znova navdušujem ob tvojih izdelkih, se pridno učim novih tehnik in majhnih nasvetov velike mojstrice :)
    Življenje pride vmes in nam spremeni načrte, vendar nas vedno popelje na prave poti, saj nas popelje do sreče in prijateljev.. in res je sreča ustvarjati ter se družiti v tako prijetni družbi. Se že veselim, da naju življenja pot popelje na pravo pot, da se srečava še v živo. :) Naj bo življenje lepo in prijetno ter ustvarjalno. Srečno!
    Pozdravček, V.

    OdgovoriIzbriši
  39. Čestitke za drugo obletnico. Rada zaidem v tvojo hiško. Tvoje voščilnice so mi nekaj posebnega; zelo lepe in navdih obenem. Želim ti še veliko obletnic, da bom lahko opazovala tvojo ustvarjalno pot. Bonbonček pa je videti zelo mamljiv, zato se tudi jaz postavim v vrsto zanj.

    OdgovoriIzbriši
  40. Draga Maja, vedno rada prihajam k tebi in čestitam za obletnico! Bonbonček je pa takoooo sladek in se rada pridružim vrsti. ;)

    OdgovoriIzbriši
  41. Ojla, toliko se je zadnje dni pri meni dogajalo, da sem spustila kar nekaj stvari. A k sreči še nisem prepozna za čestitke pri tebi. Vesela sem, da si postavila hiško, ker rada zahajam k tebi.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  42. Iiiiiiiiiiiiiiiii, to sem pa jaz! :-)))) Jupiiii! Hvala Nina, hvala Maja. :-) Čestitke Klari. To bo sladkanja!

    OdgovoriIzbriši
  43. Čestitke ob obletnici bloga in čestitke tudi nagrajenkama!

    OdgovoriIzbriši
  44. Čestitke obema izžrebanima ;)

    OdgovoriIzbriši
  45. A res? Jupiii... najlepša hvala Maja in hvala tvoji mali čarobni vili. Res krasno presenečenje. Čestitke tudi Sonji. : )

    OdgovoriIzbriši
  46. Ooooo vse najboljše Hiška iz Papirja! Čisdto sem zamudila tole objavo in še veliko drugih. Tako kot si rekla življenje se odvija pri vseh. Lepo, da sva se srečali zadnič v Rayherju, pa čeprv čisto na hitro.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...